неделя, 26 октомври 2014 г.

Хелоуинска картичка

Здравейте,
със сигурност сте чули за Хелоуинската размяна, която организира Кали във Facebook.


Е, нямаше как да не се включа, от толкова време ми се прави нещо по темата и все отлагах. Освен това съвпадна и с предизвикателството на Мария (smiles) при Картичкофуриите, където в следващите дни ви приканва да творите на тема "Лакомство или Пакост.
Първоначалният замисъл на картичката претърпя малка корекция. Благодарение на едната ми помощничка, която все иска да е в течение на това кое къде да залепя и от бързане да не ми задигне нещо, залепих основата на обратно. Много се ядосах в първият момент, но в следващия ми хрумна да я префасонирам, та да не се чудите защо дантелката и сатенената лента са така вертикално в нищото :) Е бодът ми очите, ама нищо... Избрах си сладурското печатче на Мо - A Little Witchy. Принтирах си и си изрязах паяжинки, които нещо не ми хареса, че не се открояват, почудих се какво да ги направя и накрая ги нацапах с черен лак за нокти. Получи се интересно. 





Предизвикателства:
1. Challenge #240--Pearls and Lace w/a Mo image 
2. № 11 Есенно предизвикателство - Дарк
3. CCH # 182 - Autumn Gatherings
4. Challenge #179 - "Halloween"

2 коментара:

  1. Много ми харесва контраста на тази сладка вещица с останалите елементи и цветовата комбинация. Страхотна картичка! Благодаря ти, че я показа в мрачното предизвикателство на Хартиени вълшебства!

    ОтговорИзтриване
  2. this is so very cute
    Thank you for joining our Halloween Challenge this weekat The Paper Shelter xx

    ОтговорИзтриване