понеделник, 13 октомври 2014 г.

Първият Рожден Ден на Тиа

Здравейте,
Малко се забавих с тази публикация, но последните дни бях доста заета с един проект, който ще Ви покажа съвсем скоро.
А днес е крайно време да публикувам и поканите, които правих за Първият Рожден Ден на моята малка Тиана. Исках да се свежи, цветни и пеперудени. Преобладаващият цвят трябваше да е прасковено, за да е в тон с роклята на малката ми принцеса. 
Хартиите ми станаха едни от любимите - Blank Canvas. И въпреки, че първоначално ми беше доста трудно да ги нарежа, в последствие опуфках половината блокче.


Шаблонът за изрязване на буквичките е на латиница, но с малко префасониране се получи надпис на кирилица.


Избрах си печатчето на Мо - Kai is One. От мига, в който го видях, много ми хареса и си бях наумила да го използвам за поканите. Оцветих го дигитално по урочето на Зара. Ако не беше то, не знам как щях да оцветя еднакво толкова картинки. Зарче, благодаря ти, за страхотното и много добре направено уроче. Спести ми, часове, а може би и дни работа :) Е, има какво още да се желае по отношение на оцветяването, но мисля, че се получи добре.
Искаше ми се да направя банер за празника, но до последно не можех да измисля точно как да изглежда. Та накрая набързо го спретнах. Не се получи абсолютно желаният, но нямаше време за доукрасяване.


Направих си и топери за мъфини и бомбони.Мъфините отново приготвих и декорирах сама, но в бързината забравих да ги снимам и направих една снимчица на другия ден на единствения останал.


Домашно приготвените бомбонки Рафаело, по рецептата на Люси, които станаха чудесни.


И аксесоарчето за коса, което направих, мисля че се получи много сладко и сполучливо. Друг е въпросът, че Тиа май не го хареса, престоя на главичката и не повече от половин час.Няма коментари:

Публикуване на коментар