събота, 26 април 2014 г.

Фея за Кали

Нямаше как да не се включа в предизвикателството на Кали, по случай нейната блогогодинка. Използвам възможността и да и пожелая много здраве, щастливи мигове с любимите хора и много моменти на вдъхновение, за да ни радва и занапред с невероятните си творения. 
Много мислих каква да е картичката, знаех със сигурност, че ще е със фея, защото ги обожавам, а Кали е една от любимите ми картичкофеи. Прегледах доста печати и тъкмо си харесам някой и в следващия момент ми се стори неподходящ и пак отначало. Докато накрая се спрях на Delicate Fairy of Flowers на ADFD. След много мислене, рязане, наставяне на пластове и елементи, след няколко цветови комбинации, които изпробвах, накрая се получи това. 


Хареса ми много и се надявам, че ще успея да зарадвам и нея.

CMC# 45 Fairies/ Феи
Bearly-Mine Challenge: April 2014 Challenge- Spring

3 коментара:

  1. Ооо, каква карасавица в синьо и жълто! Тази феичка е толкова деликатна и чудесно се е настанила в центъра на цветната ти градинка! радвам се че съм те провокирала да сътворио тази красота!
    Благодаря ти много и за пожеланията и за красивото участие в блогогодишната ми игра!
    Поздрави и прегръдки от морето,Кали

    ОтговорИзтриване
  2. Such a pretty card, love all the embellies. Thank you for joining us at BearlyMine Challenges this time, good luck. hugs Jackie DT

    ОтговорИзтриване
  3. Gorgeous card. Thank you for joining us at Card Mania

    ОтговорИзтриване