събота, 26 април 2014 г.

Фея за Кали

Нямаше как да не се включа в предизвикателството на Кали, по случай нейната блогогодинка. Използвам възможността и да и пожелая много здраве, щастливи мигове с любимите хора и много моменти на вдъхновение, за да ни радва и занапред с невероятните си творения. 
Много мислих каква да е картичката, знаех със сигурност, че ще е със фея, защото ги обожавам, а Кали е една от любимите ми картичкофеи. Прегледах доста печати и тъкмо си харесам някой и в следващия момент ми се стори неподходящ и пак отначало. Докато накрая се спрях на Delicate Fairy of Flowers на ADFD. След много мислене, рязане, наставяне на пластове и елементи, след няколко цветови комбинации, които изпробвах, накрая се получи това. 


Хареса ми много и се надявам, че ще успея да зарадвам и нея.

CMC# 45 Fairies/ Феи
Bearly-Mine Challenge: April 2014 Challenge- Spring

4 коментара:

 1. Ооо, каква карасавица в синьо и жълто! Тази феичка е толкова деликатна и чудесно се е настанила в центъра на цветната ти градинка! радвам се че съм те провокирала да сътворио тази красота!
  Благодаря ти много и за пожеланията и за красивото участие в блогогодишната ми игра!
  Поздрави и прегръдки от морето,Кали

  ОтговорИзтриване
 2. Such a pretty card, love all the embellies. Thank you for joining us at BearlyMine Challenges this time, good luck. hugs Jackie DT

  ОтговорИзтриване
 3. От мен за теб !
  http://kalinasto.blogspot.com/2014/05/blog-post_1.html

  ОтговорИзтриване
 4. Gorgeous card. Thank you for joining us at Card Mania

  ОтговорИзтриване