събота, 13 април 2013 г.

Зелена фея

Кали е една от дамите, чийто картички така ме плениха преди няколко месеца, че реших и аз да пробвам да измайсторя нещичко. Е, разбира се моите творения не могат да се сравняват с вълшебството, което тя прави. По случай нейната блого годинка, се захванах да спретна картичка, с която да я поздравя. 

Мислих, чудих се и накрая реших да е в жълто и зелено, подтикната от настъпилата пролет и раззеленяването на дръвчета, храстчета и цветчета. До сега не бях правила толкова многопластова картичка, но мисля че изпълних заданието. Използвах един печат на Sara Burrier, който много харесвам. Въпреки, че оцветяването ми все още не е много добро, мисля, че стана добре. Използвала съм два вида дизайнерска хартия, панделка, висулка, перли, цветчета и камъчета. Два дни отделях по няколко часа за направата й, но крайният резултат ми хареса и не съжалявам.


И поглед отвътре...


Ще покажа картичката още при: 
The Crazy Challenge - защото има висулка,
CMC #18 Punches and/or DieCuts - за направата на цветчетата съм използвала няколко пънча, и понеже е в зелено, отговаря и на новото предизвикателство при Картичкофирии - "Да се хванем за зелено..."

6 коментара:

  1. Свеж поздрав,с вдъхновение!Приветствам те при КФуриите!

    ОтговорИзтриване
  2. И на мен крайният резултат много ми харесва. Много свежа картичка, много хубаво оцветен печат :)

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасна, много свежа и с щипка вълшебство картичка! Много ми хареса и вътрешното й оформление. Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на The Crazy Challenge. Успех!

    ОтговорИзтриване
  4. Маистина ,чудесна картичка. Много ми хареса дизайна и оформлението от вътрешната страна! Определено има стил и артистизъм в нея!
    Благодаря ти за свежото участие в моето предизвикателство!
    Поздрави!
    Кали

    ОтговорИзтриване
  5. Обичаммм зеленооо :))) Харесва ми и на мен :)

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря ви дами. Радвам се, че ви харесва.

    ОтговорИзтриване