петък, 30 ноември 2012 г.

Коледно котенце

Преди седмица, ровейки в нета видях печатче с коледен венец и коте, и много ми хареса. Свалих го и реших да се пробвам да го оцветя и да направя картичка с него. Трудна работа. За първи път оцветявам с акварелни моливи. Не се получи много сполучливо, но се надявам да се науча.


Междувременно се натъкнах на предизвикателството на Мър-мяу - Забавлятелство Тринадесето: "Черна котка, Бял котарак" и реших да се включа.

сряда, 28 ноември 2012 г.

Коледни картички

Вече е краят на ноември и е време за подготовка за Коледните и Новогодишни празници. Затова запретнах ръкави и направих първите си опити за коледни картички.




понеделник, 26 ноември 2012 г.

Поздравителни картички

През последния месец, няколко мои близки имаха поводи, за които направих картички. Първоначалните ми опити не са особено добри, но са направени с много желание и от сърце.
Надявам се получателите им да са ги харесали.








четвъртък, 1 ноември 2012 г.

Малко за мен ...

Здравейте!

Аз съм Таня и съм от София. Омъжена съм и имам прекрасна малка дъщеричка, която осмисля живота ми. 

От известно време се запалих по изработването на картички, но нямах смелост да покажа първоначалните ми, не особено успешни опити. Междувременно обаче, няколко мои близки имаха поводи и реших да им направя картички. Започнах да подготвям и блога, за да мога да споделям нещата, които правя. 

А как започна всичко? В края на ноември предстоеше първият рожден ден на дъщеричката ми. Разрових се в нета за идеи за поканите. Разгледах толкова много варианти. Първоначалната ми идея беше да си измисля дизайна и да поръчам да ми ги изработят. Гледайки невероятно красивите ръчно направени картички обаче ми се прииска аз да си ги направя. И така, купих си някой материали и се заех с изработката. Не вървеше особено успешно, творенията ми бледнееха пред красотите, които гледах всекидневно. Но въпреки това, времето прекарано в рязане и лепене ми доставяше страхотно удоволствие. След няколко неудовлетворителни варианта, най-накрая обаче почти постигнах желаният ефект. Поканите за рожденият ден на Карина бяха готови.

А равносметката, светът на картичкоправенето ме завладя!